Μίσθωση υπηρεσιών δέκα (10) δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ζητεί την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση υπηρεσιών 10 δικηγόρων προς κάλυψη αναγκών της Νομικής Υπηρεσίας σε θέματα αιτητών ασύλου ως καθορίζονται στην πρόσκληση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας (www.law.gov.cy).

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 24.9.2024, ημέρα Τρίτη, και ώρα 12:00 μ.

Η διάρκεια της Συμφωνίας Μίσθωσης Υπηρεσιών καθορίζεται από τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας και είναι για χρονική περίοδο δώδεκα (12)μηνών ή για μικρότερη χρονική περίοδο, ανάλογα με τις ανάγκες της Νομικής Υπηρεσίας. Δύναται να παρατείνεται για πρόσθετη περίοδο που θα κρίνει σκόπιμη η Νομική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι, η Σύμβαση Μίσθωσης Υπηρεσιών που θα υπογραφτεί δεν συνιστά ούτε δημιουργεί οποιαδήποτε σχέση εργοδότη και εργοδοτουμένου μεταξύ των δύο μερών.

H συνολική ετήσια αξία της σύμβασης ορίζεται στο ποσό των €25.200 (είκοσι πέντε χιλιάδων διακοσίων ευρώ) πλέον Φ.Π.Α. και θα καταβάλλεται σε δώδεκα ισόποσες μηνιαίες δόσεις για τις υπηρεσίες που θα παρέχονται από τον Παροχέα Υπηρεσιών στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας.

Δείτε τα σχετικά έντυπα εδώ

Δείτε ακόμα: Παραμερίστηκε απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με την οποία δεν διορίστηκε αιτητής στη θέση Επαρχιακού Δικαστή: Διαπιστώθηκε ελλιπής έρευνα

Ακολουθήστε το Cyprus Legal News στο Facebook ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ

Θέση Πρώτου Κτηματολογικού Λειτουργού στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας με μισθό από €57.077

Σχόλια

Top Legal Stories

Νέες θέσεις εργασίας για Νομικούς, Δικηγόρους και συναφείς ειδικότητες (16/9/2024)

Έπαυσε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη από Γενικό Ελεγκτή το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Ανακοίνωση Εφόρου Εταιρειών για τις περιπτώσεις όπου ο πραγματικός δικαιούχος έχει αποβιώσει

Θέση Πρώτου Κτηματολογικού Λειτουργού στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας με μισθό από €57.077