Πλήρωση δύο (2) κενών θέσεων Δικαστών Ναυτοδικείου στη Δικαστική Υπηρεσία

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προτίθεται να πληρώσει κενές θέσεις δύο (2) Δικαστών Ναυτοδικείου στη Δικαστική Υπηρεσία. 

2. Υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για διορισμό στη θέση Δικαστή Ναυτοδικείου, αποστέλλουν στη Γραμματεία του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, μέχρι την 4η Οκτωβρίου 2024, τα ακόλουθα: 

(1) Βιογραφικό σημείωμα («Curriculum Vitae»), στο οποίο να περιλαμβάνονται στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι διαθέτει «ευρεία γνώση σε θέματα ναυτικών υποθέσεων ή/και αποδεδειγμένη εμπειρία στον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων οι οποίες εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Ναυτοδικείου και έχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας» καθώς και πρόσφατη φωτογραφία. 

(2) Σύντομη χωριστή περιγραφή της προσωπικότητάς του, προερχόμενη από τον ίδιο. 

(3) Υπεύθυνη δήλωση ως προς τυχόν προηγούμενες ή εκκρεμούσες υποθέσεις, είτε ποινικές, είτε πειθαρχικές, είτε αστικές, στις οποίες εμπλέκεται ο ίδιος προσωπικά ως διάδικος. Αίτηση η οποία δεν περιλαμβάνει τα ανωτέρω, δεν γίνεται αποδεκτή.

3. Στην αίτηση απαραιτήτως να δηλώνεται ο αριθμός μητρώου δικηγόρου που κατέχει ο υποψήφιος, το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και το κινητό του τηλέφωνο. 

4. Η Διαδικασία και Κριτήρια Πλήρωσης Θέσεων Δικαστών Ναυτοδικείου, είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μίσθωση υπηρεσιών δέκα (10) δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Νέες θέσεις εργασίας για Νομικούς, Δικηγόρους και συναφείς ειδικότητες (16/9/2024)

Παραμερίστηκε απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με την οποία δεν διορίστηκε αιτητής στη θέση Επαρχιακού Δικαστή: Διαπιστώθηκε ελλιπής έρευνα

Θέση Πρώτου Κτηματολογικού Λειτουργού στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας με μισθό από €57.077

Τροποποίηση στους Κανονισμούς περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων