Τροποποίηση στους Κανονισμούς περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων

Οι περί της Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων (Ειδικοί) (Τροποποιητικοί) (Αρ.1) Διαδικαστικοί Κανονισμοί του 2024 τροποποιούν τους περί της Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων (Ειδικούς) Διαδικαστικούς Κανονισμούς, που στο εξής θα αναφέρονται ως «οι Βασικοί Διαδικαστικοί Κανονισμοί». 

Ειδικότερα, οι Βασικοί Διαδικαστικοί Κανονισμοί τροποποιούνται με τη διαγραφή της φράσης «31η Δεκεμβρίου, 2019», στον Κανονισμό 2 και την αντικατάστασή της, με τη φράση «31 η Δεκεμβρίου, 2021».

Η νέα διατύπωση του Κανονισμού 2:

(2) Οι Κανονισμοί αφορούν σε όλες τις εκκρεμούσες υποθέσεις που καταχωρίστηκαν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, 2019 31η Δεκεμβρίου 2021 και στις οποίες δεν έχει κατά την ημερομηνία δημοσίευσης των Κανονισμών αρχίσει επί της ουσίας η ακροαματική διαδικασία.

Οι Κανονισμοί τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσής τους στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας , δηλ. στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μίσθωση υπηρεσιών δέκα (10) δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Νέες θέσεις εργασίας για Νομικούς, Δικηγόρους και συναφείς ειδικότητες (16/9/2024)

Παραμερίστηκε απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με την οποία δεν διορίστηκε αιτητής στη θέση Επαρχιακού Δικαστή: Διαπιστώθηκε ελλιπής έρευνα

Θέση Πρώτου Κτηματολογικού Λειτουργού στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας με μισθό από €57.077